Oprichtingen

Bij het plannen van de oprichting van uw onderneming is het van groot belang om de juiste keuzes te maken. Een belangrijke keuze is deze tussen de oprichting eenmanszaak of oprichting vennootschap.

Geen nood, wij begeleiden u graag bij deze en nog andere vragen die bij de oprichting aan bod kunnen komen. Ons ervaren en gedreven team is gespecialiseerd in alle boekhoudkundige, wettelijke, sociale en fiscale formaliteiten. We kijken samen met u naar welke stappen ondernomen moeten worden bij de opstart van uw zaak. Samen zorgen we ervoor dat uw eerste stappen als ondernemer succesvol verlopen.

Een éénmanszaak oprichten

U staat niet alleen bij het begin van uw éénmanszaak. Ons team bij AZ Accounting helpt u graag met de opstart, maar ook tijdens het ondernemen. U krijgt advies van onze specialisten over de formaliteiten die bij de opstart van uw onderneming horen. Ook kan u met vragen op boekhoudkundig, fiscaal, sociaal en wettelijk vlak bij ons terecht. Kortom, u staat er niet alleen voor bij de opstart van uw éénmanszaak.

Lees meer over éénmanszaak oprichten

 

Een vennootschap oprichten

Bij AZ Accounting staan we klaar voor ervaren ondernemers, starters en zelfstandigen in bijberoep die een vennootschap willen oprichten. Wij kijken graag met u mee naar wat voor u de geschikte vennootschapsvorm is. Hierna helpen we u met de formaliteiten die bij de opstart van uw zaak horen. Maar daar stopt het niet, ook na de opstart blijven we u ondersteunen met advies op fiscaal, sociaal, wettelijke en boekhoudkundig vlak.

Lees meer over vennootschap oprichten