AZ Accounting

Gedreven team

Ons kantoor bestaat uit een gedreven team van professionals dat een persoonlijke, gedreven en professionele aanpak hanteert. Elke handeling die we stellen, doen wij met slechts 1 doel in ogen: namelijk uw zaak vooruit helpen! Ons cliënteel is gevarieerd en omvat zowel eenmanszaken, vrije beroepers, KMO als internationale ondernemingen.

Bijscholing voor up-to-date advies

Er verandert veel, in een snel tempo. Dus blijven we onszelf bijscholen en verdiepen in diverse vakgebieden. Zo kan u erop vertrouwen, dat uw vertrouwenspersoon steeds op de hoogte is van de meest recente nieuwigheden. En stroken onze adviezen steeds met de nieuwste richtlijnen en tendensen.

U, uw corebusiness en wij de rest

Als ondernemer steekt u veel energie in het runnen van uw zaak. Hierbij is het niet evident om de uitgebreide verplichtingen omtrent boekhouding, fiscaliteit en juridische formaliteiten op te volgen. Wij willen u hier graag in bijstaan met onze expertise. Zo kan u zich focussen op uw corebusiness.
Als klant bij AZ ACCOUNTING bent u geen nummer, maar maken wij er ons werk van om u en uw onderneming echt te leren kennen. Een vertrouwenspersoon die u kent en u van dichtbij adviseert! Wij geloven dat wij op deze manier een meerwaarde kunnen aanbieden en een aangename en succesvolle samenwerking kunnen opbouwen.

Neem snel contact op en leer onze werkwijze vrijblijvend kennen.