Vandaag een eenmanszaak starten

Wilt u een eenmanszaak starten? Gaat ook u de stap zetten naar ondernemerschap? Laat u dan op voorhand goed adviseren door een specialist. Zo komt u niet voor verrassingen te staan bij de berekening van de kosten voor het oprichten van een eenmanszaak en andere wettelijke verplichtingen.

Een eenmanszaak starten kan op zeer korte tijd en kost een stuk minder dan het oprichten van een vennootschap. Ook is geen kapitaal vereist en hoeft u niet langst de notaris. Meer weten over de oprichting van een eenmanszaak? Neem contact op met AZ Accounting wij begeleiden u hierin van A tot Z!

De formaliteiten voor de oprichting van een eenmanszaak

AZ accounting beschikt over een ervaren team van adviseurs, accountants, belastingconsulenten en boekhouders die u kunnen bijstaan bij elke beslissing die u neemt. Wat betreft het oprichten van een eenmanszaak, kan u bij AZ Accounting terecht voor de volledige oprichting van uw eenmanszaak.

Verder bieden wij u ook volgende diensten aan:

   • Aansluiting sociaal verzekeringsfonds;
   • Advies beroepskosten;
   • Bijstand aanwerven personeel;
   • Aanvraag BTW-nummer;
   • Inschrijving Kruispuntbank van Ondernemingen;
   • Administratie en boekhouding

Kortom, voor alle zaken omtrent het oprichten van een eenmanszaak, kan u rekenen op AZ Accounting.

Gespecialiseerde adviseur

Klinken termen als winstberekening eenmanszaak en btw-aangifte u bekend in de oren, maar weet u niet hoe u hieraan kunt beginnen? Wenst u meer informatie over de kosten die verbonden zijn aan het oprichten van een eenmanszaak of wenst u advies op maat bij belastingaangifte? Maak dan kennis met AZ Accounting. Deze boekhoudkundig adviseur neemt al deze zaken voor u uit handen zodat u zich volledig kan concentreren op de corebusiness van uw onderneming.

Meer informatie over AZ Accounting

Heeft u vragen omtrent de oprichting eenmanszaak en de andere wettelijke regelingen? Neem dan contact op met AZ Accounting uit Antwerpen voor meer informatie en persoonlijk advies.

Vul het contactformulier of bel naar het nummer: 03 271 07 77 .

Contacteer ons vrijblijvend