Kosten bij de oprichting van een Belgische BV

Dagelijks richten vele nieuwe ondernemers een BV op. Een BV oprichten brengt natuurlijk wel kosten met zich mee.
Gaat ook u de stap zetten naar ondernemerschap? Laat u dan op voorhand goed adviseren door een specialist. Het is namelijk zeer belangrijk dat u op dit moment de juiste keuzes maakt. Er zijn verschillende vennootschapsvormen die elk hun specifieke kenmerken hebben. Daarnaast zijn er ook diverse formaliteiten en kosten waar u rekening mee moet houden.
AZ Accounting beschikt over een jarenlange ervaring bij het oprichten van vennootschappen en helpt u hier graag bij. Mede door onze ervaring, kunnen wij de kosten voor de oprichting van uw BV exact bepalen. Zo weet u ook direct waar u voor staat! Neem contact op met een van de adviseurs voor meer informatie!

De formaliteiten

AZ accounting beschikt over een ervaren team van adviseurs, belastingconsulenten en boekhouders die u kunnen bijstaan bij elke beslissing die u neemt. Wat betreft de oprichting van uw vennootschap kunt u bij AZ Accounting terecht voor volgende formaliteiten:

  • Aanvraag BTW-nummer;
  • Bijstand aanwerven personeel;
  • Inschrijving Kruispuntbank van Ondernemingen;
  • Aansluiting sociaal zekeringsfonds;
  • Advies administratie en boekhouding;
  • Advies beroepskosten;
  • …;

Kortom, voor alle zaken omtrent het oprichten van een BV kunt u rekenen op AZ Accounting. Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet een neem contact op via het contactformulier op de website.

Vertrouwd adviseur

Het kantoor van AZ Accounting bestaat uit een jong en gedreven team van professionals die op een doeltreffende manier te werk gaan. Het bedrijf hanteert steeds een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak, alleen zo kan AZ Accounting samen met u de vooropgestelde doelen bereiken.

Klinken termen als vennootschapsbelasting en btw-aangifte u bekend in de oren maar weet u niet hoe u hieraan kan beginnen? Wenst u meer informatie over de kosten bij het oprichten van een BV of wenst u advies op maat bij het opstellen van de statuten? Maak dan kennis met AZ Accounting. Deze boekhoudkundig adviseur neemt al deze zaken voor u uit handen zodat u zich volledig kan concentreren op de core business van uw onderneming. Dat is tenslotte waar het allemaal om draait!

Contact opnemen

Heeft u vragen omtrent de kosten bij de oprichting van een BV en de vele andere formaliteiten? Neem dan contact op met AZ Accounting uit Antwerpen voor meer informatie en persoonlijk advies. Vul het contactformulier of bel naar het nummer: +32 (0) 3 271 07 77

Contacteer ons vrijblijvend