Boekhouder voor zelfstandige in bijberoep

Het starten als zelfstandige in bijberoep heeft zeker zijn voordelen. Zo is het een veilige springplank naar volledige zelfstandigheid of een interessante manier om een bijberoep in uit te oefenen. De onderneming is eenvoudig op te starten en ook de administratieve verplichtingen zijn een stuk minder.
Bent u al zelfstandige in bijberoep of gaat u weldra starten, en bent u op zoek naar een boekhouder? Bij AZ Accounting staan we steeds klaar voor zelfstandige in bijberoep, starters en ervaren ondernemers. Wij hebben door de jaren heen heel wat ervaring opgedaan met klanten die een eenmanszaak of bvba starten in bijberoep waardoor we uw boekhouding met de nodige expertise kunnen uitvoeren. Ook voor wat betreft financieel of fiscaal advies kunt u bij ons terecht.

Wat kunt u verwachten als zelfstandige in bijberoep?

Ons team bestaat uit accountants, adviseurs, belastingconsulenten en boekhouders die u kunnen bijstaan bij elke beslissing die u neemt. We hebben al vele starters en zelfstandigen in bijberoep kunnen verder helpen met professioneel advies. Voor welke zaken kunt u bij ons terecht?

  • Opstarten van uw bijberoep;
  • Boekhouding
  • BTW aangifte;
  • Opmaak resultaten;
  • Belastingaangifte eenmanszaak;
  • Bijstand aanwerven personeel;
  • Pensioen en verzekering;
  • …;

Kortom, wij zijn een boekhoudkantoor met een zeer uitgebreid takenpakket. Zijn er specifieke zaken waarbij u hulp wenst? Aarzel dan niet en neem met ons contact op. Wij helpen u graag verder!

Vertrouwd adviseur

Ons kantoor bestaat uit een jong en gedreven team van professionals die dag in dag uit klaar staan om starters die beginnen met een eenmanszaak of bvba als zelfstandige in bijberoep verder te helpen met hun boekhouding of financieel advies. Door onze persoonlijke aanpak kennen wij uw bedrijf en weten wij hoe we problemen kunnen voorkomen. In het begin van onze samenwerking stellen wij samen met u enkele doelen op. Door onze persoonlijke en professionele aanpak kunnen we deze doelstellingen steeds weer realiseren.

Contact opnemen

Kom gerust eens langs op ons kantoor in Antwerpen (na afspraak). Wij van AZ Accounting vinden een persoonlijke aanpak zeer belangrijk. Daarom bespreken wij uw huidige bedrijfssituatie graag in een persoonlijk gesprek. Hierna kunnen wij u samenwerkingsvoorstel op maat voorstellen.

U kan natuurlijk gerust ook contact nemen door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar het nummer: 03 271 07 77.

 

Contacteer ons vrijblijvend